cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.31°

Webó: «Marcelino ens ha faltat al respecte»

El camerunès aposta per aconseguir la sisena victòria consecutiva i esperar la travelada del Racing

61478
El davanter camerunès Pierre Achille Webó, durant un entrenament del Mallorca a Son Bibiloni.

El davanter camerunès del Reial Mallorca Pierre Achille Webó considera que les declaracions del tècnic del Racing de Santander, Marcelino García Toral, en les quals insinuava que el resultat del Barça-Mallorca «havia estat com a mínim estrany», són «una falta de respecte a la professionalitat dels jugadors del Barcelona». A més, l'ariet considerà que el Mallorca només s'ha de preocupar pel seu partit de diumenge, si bé reconegué que serà difícil «no mirar el marcador».

Webó afirmà que les declaracions de Marcelino són una falta de respecte tant per als jugadors del Barcelona, als quals es resta «professionalitat», com per als vermellencs, perquè es lleva «mèrit» a la seva victòria al Camp Nou. Tot i això, el camerunès també assenyalà que el tècnic del Racing no s'ha distingit durant la campanya per aquest tipus de declaracions i les atribuí a «l'escalfor» del moment.

L'atacant desitjà que diumenge el camp sigui ple per empènyer l'equip davant el Reial Saragossa i que si aconsegueixen classificar-se per a la Copa de la UEFA el millor «és poder-ho celebrar amb els teus», amb referència als seguidors del conjunt balear. «S'ensuma al carrer el bon ambient que hi ha, els ànims, confii que el missatge del president per omplir el camp arribi a la gent», explicà.

Sobre el rival del Mallorcar, el Reial Saragossa, Webó assenyalà que fa tres o quatre partits que juguen al límit. «A ningú no li agradaria estar en la seva situació. Per ventura la seva l'ansietat ens pot beneficiar, però són profesionals i saben com ho han d'afrontar», manifestà el camerunès.

Així mateix, Webó descartà la possibilitat que el Racing i l'Osasuna arribin a cap acord per pactar el resultat del seu partit. «L'Osasuna no pot jugar amb aquestes coses perquè també depenen del nostre resultat i les coses poden canviar molt aviat». El davanter explicà que cada equip haurà de jugar la seva pròpia final, «el darrer examen», d'un curs que per al Mallorca començà l'estiu passat a Kossen.

En demanar-li què pensa del fet que Iturralde González sigui l'àrbitre, que l'expulsà en l'únic partit de Lliga que ha xiulat al Mallorca en aquesta campanya, Webó en va fer broma afirmant que els àrbitres sempre tenen raó, «com la Guàrdia Civil i els entrenadors».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.