algo de nubes
  • Màx: 20.45°
  • Mín: 13.93°
20°

El Barça vol Güiza

Laporta té por que l'afició no consideri el davanter de poc prestigi per al conjunt blaugrana

El Barça vol Güiza. La trajectòria del davanter del Reial Mallorca no ha passat desapercebuda al conjunt blaugrana, com és normal, i Joan Laporta té sobre la taula informes excel·lents del davanter, que totalitza 26 gols. A més, Güiza no n'ha marcat ni un de falta o de penal.

En tot cas, i a pesar de la insistència de Txiki Begiristain en la contractació del davanter del Reial Mallorca, Laporta no acaba d'estar decidit. Per què? El president blaugrana, després de viure una segona temporada sense títols, és conscient que ha de recuperar la confiança dels socis. L'ambient en el darrer partit disputat al Camp Nou fou de crits, mocadors i xiulets contra el president blaugrana, que no ho tindrà gens fàcil per reconciliar-se amb l'afició. En aquest sentit, Laporta reaccionà amb rapidesa la temporada passada quan, just acabada la competició, anuncià el fitxatge del davanter francès de l'Arsenal Thierry Henry.

El president blaugrana és conscient que ha d'oferir noms de prestigi a l'afició i no està convençut que l'afició consideri Güiza un futbolista apte per al FC Barcelona.

El president del club, Joan Laporta no té, emperò, cap dubte sobre l'actitud de Güiza. El jugador, que durant anys ha patit la fama de polèmic, està en aquest sentit completament rehabilitat i en el FC Barcelona en són ben conscients.

El preu del futbolista no serà tampoc cap problema per al FC Barcelona ni per al Reial Mallorca, ja que Dani Güiza té una clàusula de rescissió de només quinze milions d'euros. No seria cap problema, però perquè l'operació pugui concretar-se hi falta l'imprescindible acord amb el jugador i que Joan Laporta es decideixi definitivament a tancar-ne la contractació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.