algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
13°

El Racing s'apropa a la UEFA i el Bilbao s'allunya de la Intertoto

ATHLETIC 0
RACING 0

ATHLETIC: Armando, Iraola, Ustaritz, Amorebieta, Del Horno, Javi Martínez, Gurpegui, Susaeta, Gabilondo, Garmendia i Llorente.
Aduriz per Garmendia i Yeste per Javi Martínez.
RACING: Toño, Pinillos, Moratón , Navas, Oriol, Duscher, Colsa, Jorge López, Serrano, Smolarek i Munitis.
Tichitié per Smolarek, Sergio Sánchez per Munitis.
ÀRBITRE: Velasco Carballo, c. madrileny. Amonestà els locals Del Horno, Gurpegui i Susaeta, i els visitants Munitis, Pinillos, Serrano, Duscher i Oriol. Expulsà el local Yeste.

EFE. Bilbao.
L'Athletic Club i el Racing de Santander firmaren un empat sense gols a San Mamés que té un valor molt diferent per a ambdós equips amb vista al darrer partit, ja que l'equip cantàbric depèn de si mateix per classificar-se per a la Copa de la UEFA i el bilbaí haurà d'estar atent a un altre marcador, a més del seu, per arribar a la Intertoto.

Així, al Racing, que ja ha perdut totes les opcions de Lliga de Campions, li valdrà guanyar a Osasuna en la darrera jornada en el Sardinero per aconseguir el bitllet europeu, si bé també li serveix que el Mallorca caigui a l'Ono Estadi contra el Saragossa. L'Athletic, està obligat a guanyar en el Sánchez Pizjuán al Sevilla i a més ha d'esperar que el Depor caigui a Riazor davant el Vila-real.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.