muy nuboso
  • Màx: 18.7°
  • Mín: 11.39°
17°

L'afició culer, contra Laporta i els jugadors

Pancartes contra el president i a favor del tècnic holandès, i xiulets contra Etoo, Deco i Henry

El Camp Nou va expressar ahir vespre el seu desacord amb la situació esportiva del FC Barcelona i abans del partit contra el Mallorca l'afició culer rebé el seu equip amb una gran mocadorada contra els seus jugadors i dirigents.

Abans de l'inici del partit, alguns socis es concentraren just davant la llotja de l'estadi barcelonista per mostrar la seva disconformitat davant els directius presents a la tribuna, i fins i tot demanaren cridant la dimissió del president Joan Laporta, que en un gest poc habitual va ocupar el seu seient bastants minuts abans de l'inici del matx quan normalment ho fa just un minut abans de la xiulada inicial. Primer foren xiulets contra els jugadors quan trepitjaren la gespa per mostrar després una mocadorada gairebé unànime amb la característica que la majoria eren de color negre, sobretot els mocadors portats pels joves aficionats del gol sud.

La protesta pujà de decibels notablement quan el locutor del Camp Nou anuncià les alineacions dels jugadors blaugranes. Cap futbolista del Barça no se salvà dels xiulets encara que tres d'ells, Etoo, Deco i Henry s'endugueren les més fortes, esbroncades que continuaren una vegada començat el partit i cada vegada que tocaven la pilota.

El que va viure ahir el Camp Nou fou una relació d'amor-odi amb el seu equip, ja que si hi havia futbolistes fortament xiulats, com si fossin rivals, n'hi havia d'altres que rebien ovacions cada vegada, com els jugadors del planter Messi i Puyol. Hi havia moltres pancartes penjades a la graderia contra Laporta, per demanar la seva dimissió, però també moltes de suport a Frank Rikjaard, que s'acomiadava ahir de l'afició; «Gràcies Rijkaard per tot plegat», «Laporta, fora d'aquí» i «Laporta dimissió».

Cal destacar que més dos-cents aficionats mallorquinistes donaren suport ahir a l'equip vermellenc des de les graderies del Camp Nou.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.