• Màx: 18.8°
  • Mín: 8.69°
17°

El Ferrioler no té pietat del Serverí

El conjunt de Son Ferriol afluixà en la represa quan féu sis gols en la primera part

Ferrioler 8
Serverí 0

Ferrioler: Fran (3), Marcos (3), Manresa (3), Juanito (3), David Escribà (3), P0zo (3), Rojals (3), Kiko (3), Nacho Azcona (3) i Calero (3). Vicens (3) per Rojals, Espases (3) per Kiko i Robertito (3) per Nacho Azcona.

Serverí: Biel (1), Fran (1), Sureda (1), Sergio (1), Diego (1), Varón (1), Galmés (1), Pablo (1), Biel II (1), Rodríguez (1) i Juanpi (1). Mateu (1) per Galmés, Martí (1) per rodríguez i Isma (1) per Pablo.

ÀRBITRE: Reus Vidal (3). ona actuació. Amonestà Marcos per part de l'equip local i Sureda i Varón per part de l'equip visitants.

Gols: 1-0: minut 5, Calero. 2-0: minut 10, Nacho Azcona. 3-0: minut 27, Espases. 4-0: minut 38, Calero. 5-0: minut 40, Rojals. 6-0: minut 45, Nacho Azcona. 7-0: minut 46, Espases. 8-0: minut 83, Vicens.

El Serverí s'acomiadà de la categoria de la pitjor manera, sortint escandalosament golejat en la seva visita al camp de Son Ferriol. El conjunt vermellenc li va fer vuit gols que pogueren ser molt més si no hagués estat perquè en la represa baixaren el ritme després de fer sis gols en la primera part als de Son Servera. Als deu minuts el conjunt palmesà ja guanyava 2-0 gràcies als gols inicials de Calero i Nacho Azcona, que repetiren poc abans del descans, certificant el «set en blanc» local en els primers quaranta-cinc minuts Rojals i Espases, qui s'encarregà de fer el setè al minut de la represa tancant el resultat Vicens a set minuts pel final. El Ferrioler, que quan falta una jornada per acabar el campionat ocupa el sisè lloc de la taula, però no té opcions de lluitar per la promoció d'ascens, s'acomiadà de la seva afició, i de la millor manera, aconseguint la golejada del campionat. El Mallorca B i el Santanyí havien aconseguit guanyar 7-0.