algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Rijkaard: «Si no hem assolit els objectius, és culpa meva»

L'entrenador del Barcelona, Frank Rijkaard, mostrà la seva decepció per la temporada del conjunt blaugrana i reconegué que «si l'equip no ha aconseguit els objectius», ell és «el primer responsable» d'aquest resultat.I és que el tècnic holandès no va dubtar ni un moment en assenyalar-se a si mateix com el culpable de no haver obtingut cap triomf en aquesta temporada. «El primer responsable som jo», digué el tècnic culé i assegurà que «l'equip ha donat sempre la cara».

«Assumesc la responsabilitat com a entrenador», digué un reflexiu Rijkaard abans que els seus rebin avui el València (19.00 h). «Hem d'acabar la temporada de la millor manera possible. Hem de fer que els jugadors transmetin una i altra vegada les ganes i la mentalitat per assolir el nostre objectiu», sentencià.

A més, l'entrenador del Barça va subratllar que malgrat no haver pogut aconseguir cap títol, els seus homes s'han quedat a un sol gol de segellar el seu passi a les finals tant de Copa del Rei com de Lliga de Campions. «La línia entre l'èxit i el fracàs és molt fina. Si miram enrere, ens va eliminar el Manchester en la semifinal, vàrem ser millors i l'eliminatòria es va decidir per un detall. Contra el València a la Copa, un gol també ens va deixar a fora. Amb una mica més de sort potser hauríem jugat aquestes finals», apuntà.

En la competició que resta, el Barça, ja sense opcions al títol de Lliga, haurà d'esforçar-se fins a la darrera jornada per assolir el segon lloc a la Lliga. «Hem lluitat i hem fet de tot, però fins ara no hem pogut». I afegí: «Jo em qued amb l'actitud, la mentalitat i la voluntat dels jugadors. Hem tingut moltes lesions aquesta temporada. Però no vull cercar excuses. És una llàstima que no haguem pogut fer més en la Lliga». Rijkaard té assumit que no està en condicions d'exigir res a ningú. «Jo no puc demanar res al públic. La gent vol veure un gran Barça», digué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.