nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
20°

Dani Güiza: «Ens ha sortit un partit rodó»

El davanter del Mallorca es mostrà molt content per la victòria i repartí els mèrits entre tot l'equip

DdB. València.

El davanter del Reial Mallorca, Dani Güiza, després del partit d'ahir a Mestalla, es mostrà satisfet per partida doble: per una banda per la victòria del seu equip, que els acosta una mica més a l'objectiu de la permanència, i per altra, pels seus dos gols, que l'acosten al rècord anotador (19 gols) que Magdaleno aconseguí la temporada 1986/87.

«Ha estat un bon partit i ens ha sortit rodó, per la qual cosa tornam molt contents cap a casa», assegurà el màxim golejador mallorquinista. Malgrat els seus dos gols, Güiza volgué repartir els mèrits de la victòria entre tots els seus companys i assegurà que «tot l'equip ha fet una bona feina i sobre el terreny de joc tots ens hem ajudat, ja sigui a l'hora d'atacar o de defensar. El Mallorca du unes setmanes jugant a un gran nivell i avui -ahir per al lector-, a més, hem estat molt encertats amb vistes al gol».

Güiza també celebrà haver trencat el malefici de Mestalla, on el Mallorca no havia guanyat en cap de les seves vint visites anterior i comentà que «era un repte difícil però ho hem aconseguit. Aquesta vegada la pilota ha volgut entrar i jo he marcat dos gols, un d'ells amb una mica de sort i amb l'espatlla, però aquests també sumen. Així com és el meu joc aeri, si hagués rematat bé amb el cap, tal vegada la pilota no hagués entrat (rialles)».

Amb les dues dianes d'ahir, Güiza ha arribat als 17 gols i ja només dos gols el separen del rècord de Magdaleno com a màxim golejador en la història del Mallorca en una temporada. En referència a aquest fet comentà que «em faria molta il·lusió superar el rècord de Magdaleno, però cal anar partit a partit i ja veurem quants gols puc marcar d'aquí a final de temporada». Finalment, Güiza no es vol contagiar de l'eufòria i sobre la possibilitat de lluitar pels llocs de UEFA afirmà que «cal tenir els peus a terra. Ara tenim 40 punts i cal anar partit a partit i gaudir del futbol. No hem de mirar ni cap endavant ni cap enrere».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.