VALLADOLID: Asenjo, López, Baraja, Calvo, Marcos, Camacho, A.Rúbio, Sisi, Víctor, Sesma i Llorente.
Borja per Sisi, Vivar per Víctor i Capdevila per Llorente.
SARAGOSSA: César, Diogo, Ayala, Paredes, Juanfran, Óscar, Luccin, Zapater, Valero, Oliveira i Diego Milito.
Sergio García per Óscar Valero, Montejo per Zapater i Celades per Diego Milito.
ÀRBITRE: Lizonzo Cortés, col·legi Valencià. Amonestà els locals Sisi, Víctor i Baraja i els visitant Paredes. Expulsà al minut 93 per vermella directa a Juanfran.
0-1: minut 29, Zapater.
1-1: minut 53, Víctor.
2-1: minut 74, Llorente.

EFE. Valladolid.
El Valladolid començà amb bon peu el partit dominat per sobre del seu rival. Malgrat això, foren els visitants els que primer aprofitaren una clara ocasió i estrenaren al minut 29 el marcador. Els locals, que varen veure com es dissolvia el seu incipient bon joc, varen estrènyer fort a la segona part. Recuperaren el partit amb un gol de penal de Víctor i al minut 74 el definitiu 2 a 1 arribà amb una excel·lent jugada de Llorente.