cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
22°

L'estrella de Ronaldinho s'apaga

L'astre brasiler es troba cada dia més aïllat dins la família blaugrana

El desencontre que viu el brasiler Ronaldinho, amb el Barcelona i part de l'afició culer sembla que ha iniciat un camí de no retorn, després de la contundència en les declaracions expressades pel president del club, Joan Laporta, qui desaconsellà que el focus d'atenció fos el jugador i sí l'equip.El futbolista continua instal·lat en un procés de recuperació per unes molèsties musculars que assegura que pateix a l'adductor de la cama dreta i ahir tornà a treballar al gimnàs, lluny del grup de barcelonistes que entrenaren a la ciutat esportiva.

Després de tres partits de baixa com a conseqüència d'aquestes molèsties, ningú en el club no s'atreveix a pronosticar si Ronaldinho viatjarà amb els seus companys aquest cap de setmana per jugar a Sevilla contra el Betis. En el serial de Ronaldinho, les declaracions de Laporta es presenten com un punt d'inflexió, quan el mandatari barcelonista va demanar respecte per al jugador alhora que apuntava el següent: «Ara cal cercar l'equip per sobre de les individualitats. I si les individualitats no estan a disposició de l'entrenador, doncs que facin tot el possible per estar recuperat».

Les darreres setmanes, tots els actors del nou desencontre amb Ronaldinho han dit la seva (entrenador, serveis mèdics i companys del brasiler), però faltava per conèixer la posició del mateix futbolista i de la junta directiva.Després de la reunió del consell barcelonista, Joan Laporta assistí a un acte públic, després del qual va atendre els mitjans, als quals no va revelar el contingut de la junta directiva, però va donar a entendre tot quan es va referir a Ronaldinho.

«El que interessa a l'entrenador és prioritzar l'equip per sobre de tots, perquè és l'equip el que guanyarà. L'equip ha d'estar per sobre de qualsevol individualitat», digué el president. Ronaldinho, des de dimarts vespre, sembla que ha deixat de ser important per al Barcelona. De ser motiu de debat sobre la conveniència o no de renovar-lo, després que el club consideràs que el jugador estava completament amortitzat, Ronaldinho ha passat a un segon o tercer plànol al Barcelona, paper de repudiat que alguns defensors consideren que l'ha sotmès el club. Cada vegada cobra més força la possibilitat que Ronaldinho no jugui al Barça la temporada que ve.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.