algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Constància goleja un fluix Artà

El conjunt local aguantà el resultat inicial durant quaranta minuts

ARTÀ 0
CONSTÀNCIA 6

ARTÀ: Nofre (1), Ramón (1), Brunet (1), Femenies (1), Víctor (1), Reyes (1), Gachón (1), Nieto (1) Gayà (1), Dalmau (1) i Grillo (1).
Paco (1) per Ramón, Genovart (1) per Víctor i Serralta (1) per Reyes.
CONSTÀNCIA: Monse (2), Rondo (2), Cano (2), Gaspar (2), Miguel (2), Luis (2), Javi (3), Víctor (2), Blázquez (2), Jul (2) i Vadillo (2).
Colom (1)per Rondo, Xema (1) per Víctor i Jesús (1) per Jul.
ÀRBITRE: Daza Blanco (-). Amonestà amb targeta groga els locals Ramón, Víctor, Dalmau, l'entrenador Palou i el porter suplent Bisbal i els visitants Víctor i Jul. Expulsà amb vermella directa Femenies de l'Artà en el minut 55.
GOLS:
0-1: minut 40, Luis.
0-2: minut 52, Javi.
0-3: minut 56, Blázquez de penal.
0-4: minut 66, Vadillo.
0-5: minut 71, Javi.
0-6: minut 82, Javi.

JOAN FORNÉS. Artà.
El Constància acabà per endurse'n els tres punts en la visita a Artà, després d'una primera meitat molt igualada on l'equip local plantà cara a un rival que teòricament esdevenia superior. Durant els primers quaranta minuts ambdós equips anaven alternant la possessió de la pilota fins que el visitant Luis fou el primer de batre Monse i Javi, gairebé al començament de la segona meitat, amb un tir creuat augmentà la distància. A partir d'aquí el Constància s'apoderà totalment del partit i després que el local Femenies fos expulsat en el minut 55, Blàquez efectuava el penal assenyalat pel discutit col·legiat. Els artenencs baixaren el ritme i els blanc-i-negres no donaren cap opció als seus adversaris. Vadillo va marcar el quart gol i un pletòric Javi va efectuar els dos darrers punts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.