El conjunt d'Aguirre aconseguí un triomf de prestigi davant un Sevilla voluntariós però ineficaç

Atlètic de madrid 2

Sevilla: Palop, Alves, Mosquera, Escudé, Adriano, Poulsen, Keita, Navas, Capel, Luis Fabiano i Kanouté.
De Mul per Navas en el minut 43 i Maresca per Poulsen en el minut 53.

Atlètic de Madrid: Abbiati, Antonio López, Perea, Pablo, Pernía, Raúl García, Camacho, Simao, Maxi, Forlán i Agüero.
Cléber Santana per Raúl García en el minut 52, Jurado per Camacho al minut 87 i De las Cuevas per Agüero en el minut 92.

ÀRBITRE: Delgado Ferreiro (Comitè basc). Amonestà Poulsen, Adriano, Raúl García i Antonio López. Expulsà amb vermella directa Maresca al minut 57.

Gols: 0-1: minut 18, Maxi.
1-1: minut 47, Capel.
1-2: minut 57, Agüero.

AGÈNCIES. Sevilla.
L'Atlètic de Madrid va fer un pas de gegant per assegurar-se un lloc a la pròxima edició de la Lliga de Campions en imposar-se per 1-2 al Sevilla. Un gol de Maxi poc després que es complís el primer quart d'hora emmudí Sevilla per uns moments, però l'equip de Manolo Jiménez no tardà, amb més voluntat que encert, a reaccionar. El conjunt d'Aguirre es defensava amb ordre, sense renunciar mai al contracop. La segona part començà bé per a l'Atlètic, ja que Capel empatà ben aviat. Deu minuts després Agüero posava en avantatge els madrilenys, que veren com el Sevilla es quedava amb 10 en el minut 57 per expulsió de Maresca. El Sevilla continuà atacant, però res no va poder fer.