algo de nubes
  • Màx: 16.64°
  • Mín: 7.61°
16°

Manzano: «Ens hem sentit perjudicats»

El tècnic del Mallorca es mostrà desil·lusionat pel resultat final i enfadat amb l'actuació arbitral

DdB. Barcelona.

El tècnic del Reial Mallorca, Gregorio Manzano es mostrà desil·lusionat pel resultat final que reflectia l'estadi Olímpic Lluís Companys i visiblement enfadat per l'actuació arbitral, encara que no en volgué fer gaire sang amb els seus comentaris a la premsa.

L'entrenador mallorquinista reconegué que la derrota davant l'Espanyol havia estat «marcada» per la polèmica decisió de Paradas Romero de no xiular una falta clara sobre Juan Arango en la jugada que precedí el segon gol de l'Espanyol. «La falta sobre Arango era clara, gairebé tothom l'ha vista, però no hi podem fer res». Manzano lamentà també que aquesta acció desencadenàs un ball de targetes i provocàs que en el pròxim partit el Mallorca no pugui disposar de futbolistes com Ibagaza, Basinas o Ballesteros. «Ens hem enduit moltes targetes, que amb vista al pròxim partit ens poden fer molt de mal», comentà el tècnic andalús, que assegurà que «hem dominat el partit durant gran part dels minuts, i en conjunt el Mallorca ha estat bastant millor que l'Espanyol. Hem tingut la mala sort que just després de la jugada decisiva del partit hagi arribat el 2-1 i aquí ha estat quan molts de futbolistes, amb les pulsacions disparades, han perdut els papers. En moments així és molt difícil demanar calma i controlar totes les protestes dels jugadors. Ara ja no s'hi pot fer res. Ens hem sentit perjudicats. Ja no hem de parlar més del tema i acatar les conseqüències».

Tot i la derrota, la lectura de Manzano no era del tot negativa. «Hem de reconèixer que l'equip ha jugat meravellosament bé i que hem tingut moltes ocasions per marcar un 0-2 que hauria posat el partit molt difícil per a l'Espanyol. Però no n'hem sabut o no hem estat encertats. Totes aquelles pilotes que entraren la setmana passada contra el Recreativo no han volgut entrar aquesta vegada».

Manzano acabà la seva intervenció fent una crida a l'afició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.