algo de nubes
  • Màx: 19.12°
  • Mín: 13.93°
19°

Arango: «Els àrbitres no tenen vergonya»

La plantilla del Reial Mallorca es mostrà molt disgustada amb l'actuació de Paradas Romero

Indignació. Aquest era el sentiment compartit per la plantilla del Reial Mallorca un cop finalitzat el partit contra l'Espanyol. Els futbolistes vermellencs es queixen que el segon gol del conjunt català va arribar precedit d'una falta clara de Torrejón sobre Arango quan aquest s'escapava tot sol cap a la porteria de Lafuenta. El protagonista principal d'aquesta acció, l'internacional veneçolà, fou el més dur en les seves crítiques cap al col·lectiu arbitral. «Els àrbitres no tenen vergonya, són molt dolents. No sé com no ha pogut assenyalar falta en una jugada claríssima i que, a més, hagués significat l'expulsió del defensa de l'Espanyol. Ha estat una errada clamorosa. Ens anem dolgut molt amb l'actuació de l'àrbitre. Era pràcticament impossible no veure aquesta jugada. Llavors ells sempre posen excuses per les seves errades i és que tenen molta cara», assegurà Juan Arango.

En la mateixa línia s'expresà el davanter Dani Güiza que veié la jugada polèmica des de la banqueta. El màxim golejador del Mallorca opinà «és increïble allò que ens està passant aquesta temporada amb els àrbitres, és una vergonya. Tal vegada l'àrbitre no tenia una bona perspectiva per veure la jugada, però sí el jutge de línia. No sé com no l'ha vista ni perquè serveixen els aparallets que duen a les orelles i que serveixen per comunicar l'àrbitre amb els seus assistents».

El futbolista andalús també es mostrà resignat i afirmà que «el mal ja està fet i no li podem fer més voltes. Hem de continuar treballant com fins ara». Finalment Güiza no volgué ser malpensat i pensa que les males actuacions arbitrals no tenen res a veure amb el suport del Mallorca a la candidatura de Mateu Alemany a la presidència de la RFEF.

El president Vicenç Grande no volgué fer cap comentari i assegurà que «el president ha de callar i són els periodistes els que han de contar el que ha passat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.