algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Soledat posa a prova la solidesa de l'Atlètic Balears

El Mallorca B rep avui la visita de l'Sporting

Un Soledat en creixement posarà demà a prova la solidesa de l'Atlètic Balears. El conjunt blanc-i-blau, líder amb dos punts d'avantatge sobre el Mallorca B, no ha tingut una setmana tranquil·la, després de perdre en la darrera jornada dins Son Ferriol. El conjunt de Tomàs Gibert, qüestionat ja des de la mateixa junta directiva, ha de menester el triomf per tal de consolidar la seva posició de privilegi.

El Mallorca B, que ja és segon a la classificació, rep avui la visita de l'Sporting Maonès en un duel força interessant. El conjunt menorquí va de menys a més, però és complicat que pugui puntuar dins Son Bibiloni. Qualsevol resultat que no sigui una clara victòria del filial de Jaume Bauzà seria una sorpresa.

Destaca també el duel entre la Penya Esportiva Santa Eulària i el Margalidà. El conjunt pitiús, que el cap de setmana passat travelà dins Binissalem, no ha de tenir problemes per superar un Margalidà que golejà la UE Poblera i que aconseguí sortir de la zona de descens.

En el duel per la quarta posició, el Santanyí afronta un compromís teòricament senzill davant l'Artà, mentre que el Constància tampoc no ha de tenir dificultats per superar el Serverí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.