nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

Soler dimiteix com a president del València per motius de salut

L'actual vicepresident del club, Agustín Morera, en serà el substitut

El president del València, Joan Soler, va dimitir del seu càrrec per raons de salut després de quatre temporades al capdavant de la institució del futbol espanyol.

«La meva decisió és irrevocable i el motiu és el meu estat de salut (...) No puc dedicar el temps que el València i el seu projecte requereixen», va dir Soler ahir en roda de premsa.

Encara que ha decidit deixar el càrrec de president, Soler continuarà com a màxim accionista del club. La seva dimissió arriba en un moment en el qual l'entitat està sumida en una crisi institucional i esportiva. A final d'octubre, Soler va decidir acomiadar l'entrenador Quique Sánchez Flores i contractar l'holandès Ronald Koeman, amb el club en la quarta posició de la Lliga, a només quatre punts del líder, Reial Madrid. Des que Koeman es va fer càrrec de l'equip, el València només ha guanyat tres dels sis partits de Lliga que ha jugat, ha caigut al novè lloc de la taula i ara està a 26 punts del Madrid, que continua com a líder.

El club també s'ha vist embolicat en una sèrie de polèmiques que han tacat la seva reputació i l'han portat a ser ridiculitzat per la premsa.
Soler va fer costat a l'holandès en la seva decisió d'apartar del primer equip jugadors amb l'experiència de David Albelda, Santiago Cañizares i Miguel Àngel Angulo.

Recentment va haver de presentar-se davant dels tribunals per justificar la seva decisió, després que Albelda acusàs el club d'impedir-li exercir la seva professió. «Som humà i és d'humans reconèixer quan es cometen errors», va dir. «No van ser intencionats, sinó idees que es creien el millor per al club».

Soler va anunciar que el vicepresident Agustín Morera es farà càrrec de la presidència.
Així, Morera s'ha convertit en el trentè president de la història del València després del nomenament unànime per part del consell d'administració, un cop conformada la partida «irrevocable per motius de salut» de Joan Soler, que deixa la butaca presidencial després de tres anys i mig.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.