nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.51°
11°

Touré evita passar pel quiròfan

El mig del Barça, amb problemes lumbars, se sotmetrà a infiltracions

El migcampista Touré Yayá, que fa unes setmanes que té problemes a la zona lumbar, pateix una hèrnia discal i s'ha plantejat passar pel quiròfan per superar la lesió, encara que per ara els metges del FC Barcelona i el jugadors mateix han optat per un tractament d'infiltracions peridurals, però podria perdre's diversos partits. Els metges del club barcelonista informaren ahir de la lesió de Touré, després que hagués transcendit en alguns mitjans que havien apuntat que el jugador seria operat i estaria aproximadament un mes de baixa. Així, manifestaren que «de moment» han «descartat» la intervenció quirúrgica, encara que no hi ha terminis sobre el seu període de baixa.

El migcampista de Costa d'Ivori havia seguit fins ara un tractament conservador que no ha duit «les millores desitjades» i des d'ahir se li practiquen infiltracions peridurals. Aquest tractament ha estat consensuat entre els metges i el mateix Touré, i la seva evolució determinarà la disponibilitat del jugador per als propers partits, segons el comunicat mèdic. Touré presenta molèsties a l'espatla des de fa almenys dues setmanes, quan no va ser convocat per a la visita a l'Atlètic de Madrid (4-2) per aquests dolors, encara que oficialment no estava de baixa. Després va ser titular davant el Celtic de Glasgow (1-0) a la Lliga de Campions i contra el Vila-real (1-2) a la Lliga, encara que no va acabar cap enfrontament. D'aquesta manera, el Barça augmenta la seva llista de lesionats amb Touré, un dels titulars habituals, que s'havia consolidat com a pivot defensiu a la mitja en el seu primer any al club, una setmana després d'haver sofert la pèrdua de Leo Messi.

A més, aquests problemes se sumen a la baixa de Rafa Márquez, que fa cinc partits que no juga per una contusió al peu dret que li va provocar un edema ossi, la tornada del qual encara no té data. Per al partit de diumenge davant l'Almeria, Rijkaard tampoc no podrà disposar de Zambrotta, que ha de complir sanció, encara que recuperarà Carles Puyol. La presència de Deco tampoc no hi està garantida, ja que s'ha d'esperar a veure com reacciona al tractament de la contractura muscular que va patir en l'escalfament del partit contra el Vila-real.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.