algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 7.61°
15°

El Mallorca i els copropietaris estan d'acord

Ratificaren que el pròxim mes d'abril es crearà la comunitat de propietaris de l'estadi Lluís Sitjar

Joaquín García, membre del consell d'administració del Reial Mallorca, i Joan Aguiló, president de l'Associació de Copropietaris de l'Estadi Lluís Sitjar, arribaren ahir a un principi d'acord per solucionar les disputes que els han enfrontat en els darrers anys. García i Aguiló explicitaren la seva decisió de treballar conjuntament per acordar la creació de la comunitat de propietaris del Lluís Sitjar el pròxim mes d'abril. Així mateix, tant García com Aguiló mostraren la seva predisposició a treballar conjuntament per solucionar els problemes que han deteriorat la relació entre el Mallorca i l'Associació de Copropietaris els darrers anys.

En aquest sentit i de manera quasi immediata, García i Aguiló es posaran a treballar per tal d'aconseguir arribar a un acord que faci possible que els copropietaris puguin accedir gratuïtament a Son Moix. A més, Aguiló confia que es donin les circumstàncis per poder retirar les demandes judicials interposades contra el Mallorca.

«Hem manifestat la nostra ferma voluntat de solucionar tots els problemes que han deteriorat la relació de l'Associació de Copropietaris del Lluís Sitjar i el Reial Mallorca. Volem que no hi hagi ni guanyadors ni derrotats», explicà Aguiló.

El president dels copropietaris, en tot cas, manifestà la seva intenció de convocar sempre els copropietaris en assemblea perquè les decisions es prenguin entre tots.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.