cielo claro
  • Màx: 22.59°
  • Mín: 13.08°
22°

El Getafe posa a prova el Madrid

El Barça rep el Llevant després de recuperar les bones sensacions

La visita del coer, el Llevant, al Nou Camp i la del Getafe, al Bernabéu sentenciaran diumenge la distància entre Reial Madrid i Barcelona al capdavant de la taula a falta de tretze jornades perquè finalitzi la lliga, que avançarà a dissabte els partits València-Recreativo i Sevilla-Saragossa.

En ple parèntesi de la Lliga de Campions el líder, el Reial Madrid, saltarà a la gespa quan el Barcelona hagi acabat ja el seu partit amb el Llevant, que es presenta com la víctima propicia perquè els blaugrana es col·loquin a un punt dels blancs, encara que sigui de manera momentània si els de Shuster guanyen o empaten després.

El Llevant visita el Camp Nou immers en una delicada situació extraespportiva. Ahir, els jugadors només feren una volta al camp en senyal de protesta i després es retiraren als vestidors. Aquest ambient pot pot facilitar les coses a un Barça que no pot fallar.

En el derbi madrileny el Reial Madrid no pot cometre errors després de la seva ensopegada en el Ruiz de Lopera (2-1) i ha de demostrar que la derrota davant la Roma no ha deixat seqüeles en la plantilla de Schuster. Marcelo i Granero es perdran per sanció el partit, que serà la primera visita de Michael Laudrup com a tècnic de l'equip rival.

Abans d'aquests dos partits ja s'haurà completat la vint-i-cinquena jornada, que arrencarà l'horabaixa de dissabte amb el València-Recreativo, sense Milla, Helguera i Beto, sancionats, i amb el Sevilla-Saragossa, en què els de Manolo Jiménez cercaran la seva novena victòria a casa per apropar-se als llocs de Lliga de Campions.

El Saragossa, dolgut per la seva derrota del cap de setmana anterior davant del Barça, tractarà d'aconseguir el seu segon triomf a domicili per retallar distàncies amb el grup de nou equips que el precedeixen a la taula i que ha superat ja els 30 punts.

La resta de matxs es jugaran diumenge a les 17.00 hores, moment en el qual els altres dos equips de Lliga de Campions, Vila-real i Atlètic de Madrid, visitaran els camps d'Athletic de Bilbao i Osasuna.Almeria i Racing es mesuraran a Santander en un dol de banquetes entre Marcelino i Unai Emery, els tècnics de les dues grans revelacions de la temporada. Deportivo-Espanyol i Múrcia-Valladolid completaran la vint-i-cinquena jornada de Lliga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.