nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

«Serà complicat continuar en el Mallorca»

Jonás Gutiérrez no veu gens clar el seu futur i assegura que no té cap intenció de tornar a l'Argentina

71466
El migcampista argentí Jonás Gutiérrez, durant un entrenament del Mallorca. | MONSERRAT.

Si alguna cosa té clara en aquests moments el migcampista Jonás Gutiérrez és que els catorze partits que resten de Lliga podrien ser per a ell els darrers amb la camiseta del Reial Mallorca.

L'internacional argentí, en un exercici de sinceritat, recordà ahir, una vegada més, que «ara per ara el tema de la meva continuïtat en el Mallorca la temporada que ve és complicat, i no per part meva, sinó pels problemes del 50 per cent de propietat -que en compateixen el Mallorca i el Vélez Sarsfield, que no es posen d'acord. No és que jo no vulgui continuar en el Mallorca, jo aquí estic molt content i si he de canviar el Mallorca serà per alguna cosa que sigui millor per a totes les parts». Dit això, Jonás Gutiérrez tancà totes les portes a un possible retorn al futbol argentí. «La idea de tornar cap a l'Argentina no passa en aquests moment pel meu cap. Jo vull continuar jugant i creixent com a futbolista a Europa», assegurà el Galgo de manera categòrica.

Amb referència als diferents rumors que col·loquen Jonás Gutiérrez en l'agenda del Barcelona per cobrir una eventual baixa de Zambrotta a finals de temporada, l'extrem malloquinista comentà que «no en sé res, però en qualsevol cas per a mi és un orgull i si fos ver estaria molt content que un dels equips millors d'Europa s'hagi fixat en mi. En qualsevol cas, jo continuaré jugant i fent les coses tan bé com pugui perquè així els informes siguin més bons».

Fins a tal punt l'il·lusionaria fitxar pel Barça, que no tendria cap inconvenient a endarrerir la seva habitual posició sobre el terreny de joc i posar-se de lateral. «Jo m'adaptaria a qualsevol posició si això em permet jugar, i intentaria fer-ho de la millor manera possible», va afirmar.

Per altra banda, tot i que Jonás afirma que les diferents ofertes que rebé durant el passat mercat d'hivern, inclosa una del Portsmouth anglès, no el descentraren, sí que reconegué que el seu rendiment ha davallat una mica en els darrers partits. «Jo sempre he intentat mantenir-me al marge d'aquestes qüestions i no pensar-hi, perquè sabia que això em podia passar factura en la competició, i no és bo per a ningú. Però també som conscient que en els darrers partits no he estat en el nivell que jo vull. Treball per canviar les coses i per tornar a ser regular en el meu rendiment», sentencià el migcampista del Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.