algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Treballada victòria de l'Atlètic de Balears

L'equip de Tomàs Gibert patí la manca d'encert davant un Montuïri que va estar a punt d'empatar

AT. BALEARS 2
MONTUÏRI 1

ATLÈTIC DE BALEARS: López (2), Rubio (2), Toni Martí (2), Rodri (2), Pablo (2), Herraiz (2), Prior (2), Javi López (2), Toni Coll (2), Nevado (3) i Ramon (2).
Fuentes (2) per Herraiz, Ismael (2) per Coll i Nevado (2) per Javi López.
MONTUÏRI: Alcover (2), Batle (2), Salinas (2), Munar (2), Cabanellas (2), Barto (2), Pau Siquier (2), Lluís (2), Rafita (2), Fullana (2) i Edi (2).
Ferrer (2) per Cabanellas, Morales (2) per Fullana i Villa (2) per Edi.
ÀRBITRE: Flaquer Rei (2). Amonestà els jugadors Toni Martí i Ramon, de l'Atlètic de Balears; i Lluís, jugador del Montuïri.
GOLS:
1-0: minut 20, Nevado.
2-0: minut 24, Ramon.
2-1: minut 59, Barto.


Victòria de l'Atlètic Balears en un partit en què els homes de Tomàs Gibert patiren la manca d'encert davant un Montuïri que es va fer fort durant el segon temps. De fet, el partit va tenir dues parts clarament diferenciades. Així, el conjunt local dominà la primera part sense problemes gràcies a un joc centrat i ofensiu, que li permeté crear nomboses ocasions de perill. Gracies a això, Nevado aconseguia batre la porteria defensada per Alcover en el minut 20, i quatre minuts després ho aconseguia Ramon. Amb dos gols a favor, l'Atlètic Balears continuà la seva ofensiva i creà nombroses accions de perill que no saberen materialitzar. En foren una mostra les quatre oportunitats claríssimes de gol que tingué Nevado i que no pogué acabar de definir. En el segon temps, però, el conjunt local abaixà el ritme de joc, mentre que el Montuïri agafà les regnes del partit. Així, els visitants anaren creant a poc a poc oportunitats de perill, i aconseguiren batre en el minut 59 la porteria defensada per López. Aquest gol augmentà la moral del Montuïri, que intentà sense èxit igualar el partit. Finalment, l'Atlètic sumà tres punts valuosos que li permeten mantenir el lideratge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.