algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 6.86°

La Penya Esportiva suma la sisena victòria consecutiva

S. EULÀRIA 2
ALCÚDIA 0

S. EULÀRIA: Moro (2), Emilio (-), Aparicio (1), Villodre (3), Adrián (2), Salazar (1), Ondina (2), David (-), Tino (-), Xabi (-) i Zurbano.
Pepe (1) per David, Berto (1) per Salazar i Xicu (-) per Zurbano.
ALCÚDIA: Balti (1), Rayo (2), José Andrés (1), Rafa García (2), Xisco (1), Aguado (1), Dani Melero (2), Bisquerra (1), jordi (2), Canals (2) i Sergi (1).
Bonilla (1) per Aguado, Cañellas (1) per Jordi i Carlos (-) per Rayo.
ÀRBITRE: Voltes Casado (2). Amonestà amb targeta groga els locals Salazar i Tino i els visitants Melero i Aguado. Expulsà l'entrenador de l'Alcúdia Pep Barceló.
GOLS:
1-0: minut 12, Xabi.
2-0: minut 85, Aparicio.


La Penya Esportiva demostrà ser un bon equip després de derrotar un dur Alcúdia. En principi, no pareixia que els eivissencs tindrien dificultats per derrotar el rival i que la seva victòria seria còmoda, però hagué lluitar durament per endur-se'n la sisena victòria consecutiva. Tot i això, imperà la seva eficàcia a dalt i la contundència darrere. Per la seva banda, l'Alcúdia, fidel al seu sistema de joc, sortí al terreny, pitjà la sortida de la pilota del rival i dominà al mig camp, però es trobà amb l'estocada de Xabi, en el minut 12, que amb una rematada de cap i a pilota aturada aconseguia superar la porteria defensada per Balti. A partir d'aquí els mallorquins, sense gaire ocasions clares, intentà l'empat. Pel que fa als locals, amb dificultats i imprecisions, aconseguien enviar la pilota fora de perill, per tal d'evitar que els alcudiencs equilibrassin el marcador. A la represa, continuà la mateixa tònica, els locals continuen perdent fàcilment la pilota, fins que després del primer quart d'hora del segon temps començaren a despertar al mateix temps que els mallorquins baixaven la guàrdia. D'aquesta manera, el local Aparicio calcà la jugada del seu company i amb el cap feia el 2-0 per deixar sentenciat el partit. Amb aquest nou triomf, continua mostrant les seves credencials per acosenguir un nou títol de lliga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.