algo de nubes
  • Màx: 19.23°
  • Mín: 9.02°
18°

L'àrbitre, protagonista a Manacor

El Constància s'endugué els tres punts a casa per la mínima

MANACOR 0
CONSTÀNCIA 1

MANACOR: Vives (2), Raúl (2), Pere Fuster (2), Julià (2), Joan Miquel (2), David Mateu (2), Gual (2), Jaume Moll (2), Jandro (2), Llull (2) i Edu (2).
Sergio (2) per Jandro i Ramírez (2) per Raúl.
CONSTÀNCIA: Montse (2), Rondo (2), Tano (2), Gaspar (2), Miquel (2), Luis (2), Calderón (2), Chema (2), Javi (2), Blázquez (2) i Jesús (2).
Jul (2) per Javi, Raúl (2) per Jesús i Amorós (2) per Calderón.
ÀRBITRE: Rodríguez Torres (0). Mala actuació. Amonestà Pere Fuster, Julià, Gual, Llull, Jaume Moll i Edu, del Manacor; i Rondo, Cano i Jul, del Constància. Expulsà l'entrenador local, Pep Sansó, en el minut 85 del partit.
GOL:
0-1: minut 55, Chema.


El Manacor i el Constància disputaren un partit molt igualat que finalment es decantà a favor de l'equip visitant. L'únic gol del duel va ser a consecuència d'una jugada d'una falta. Així i tot, els dos equips demostraren ganes de guanyar, encara que fou el Constància el que aprofità la seva oportunitat. El Manacor no va saber materialitzar les seves ocasions i deixà escapar tres punts molt importants per mantenir-se a la zona alta de la taula de classificació de Tercera. Després de solucionar el partit en els deu primers minuts de la segona part, el Constància es va dedicar a mantenir el resultat i a esperar que el matx finalitzàs amb el marcador a favor seu. El Manacor ho va intentar, però finalment no aconseguí marcar el gol de l'empat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.