ESPANYOL: Kameni, Zabaleta, Jarque, Serrán, Clemente, Moisés, De la Peña, Valdo, Luis García, Riera i Ewerthon.
Chica per Clemente, Coro per Riera i Jonathan per Ewerthon.
SEVILLA: Palop, Adriano, Mosquera, Escudé, Dragotinovic, Maresca, Poulsen, Navas, Capel, Luis Fabiano i Kanouté.
Fazio per Poulsen, Duda per Capel i Kone per Luis Fabiano.
ÀRBITRE: Delgado Ferreiro. Amonestà De la Peña, Moisés i Valdo, de l'Espanyol, i Poulsen, del Sevilla. Expulsà Zabaleta de l'Espanyol per doble amonestació en el minut 64.

EFE. Barcelona.
La gran efectivitat en el contracop del Sevilla, que va convertir en gol tot el que va disparar entre els tres pals de Kameni, va passar per damunt l'Espanyol, que dominà el seu adversari fins i tot jugant amb deu, però que acabà pagant les seves errades defensives i l'esforç de dur el pes de l'enfrontament durant molts de minuts.

A l'Espanyol, li va costar deu minuts entrar en el partit, els mateixos que tardà el Sevilla a marcar dos gols. Els andalusos tenien un còmode avantatge en el marcador i molts espais per sentenciar al contracop.

El Sevilla va quedar darrere, mentre que els blanc-i-blaus ho intentaren tot. Fins i tot amb un home menys, l'espanyol ho va intentar fins al final. Però, fou el Sevilla qui s'endugué els tres punts amb el resultat de 2-4.