cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

«El jogo bonito no sempre és possible»

Miquel Àngel Moyà destacà que davant un equip tan «sòlid» com l'Almeria un empat és «positiu»

DdB. Palma.

El porter del Mallorca, Miquel Àngel Moyà, destacà que en «partits complicats» com el que ahir disputaren els vermellencs contra l'Almeria a l'ONO Estadi, i que acabà amb empat a zero, no sempre es pot realitzar el tan famós «jogo bonito». «Ha estat un partit complicat. El jogo bonito del qual parla tant la gent no sempre és possible, ja que en altres partits al nostre camp crec que l'equip juga un bon futbol», va reflexionar el binissalemer, que va considerar «positiu» l'empat aconseguit. «L'empat és positiu per a l'equip, i més quan hem aconseguit mantenir la porteria a zero per segon partit consecutiu», assegurà Moyà.

El porter també volgué fer referència al bon moment en què es troba l'Almeria i que el converteix en un rival «molt difícil de rosegar». Així, encara que tota la plantilla tenia al cap «la idea de guanyar», no havia pogut ser. «Tots dúeim la idea de guanyar, però l'empat és bo, ja que l'Almeria fa cinc partits que no perd i és un rival molt sòlid. Hi ha molta gent que no té en compte que, encara que l'Almeria no és un dels grans del futbol espanyol, és un rival molt difícil de superar», sentencià.

Quant a l'actitud mostrada pels jugadors damunt el terreny de joc, Moyà admeté que en alguns moments «ens ha faltat ambició». «Hi ha moments delicats, i jo crec que hi ha hagut moments en què ens ha faltat ambició, però això ho hem de millorar», explicà. Finalment, el porter de Binissalem afirmà que ell mira cap a la part alta de la taula. «Jo mir cap amunt. Som optimista, però també realista, i crec que hem de mirar cap amunt. Fa cinc setmanes que no perdem, i això és molt important», conclogué.

Per la seva banda, Óscar Trejo destacà que el partit havia estat «molt travat i difícil».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.