muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
14°

El Mallorca B suma un triomf valuós a Inca

El conjunt de Jaume Bauçà derrotà per la mínima el Constància, gràcies al solitari gol de Fonseca

CONSTÀNCIA 0
MALLORCA B 1

CONSTÀNCIA: Montse (2), Rondo (1), Cano (1), Amoros (2), Miquel López (2), lluís Jimenez (2), Blazquez (2), Víctor (2), Javi Fernandez (1), Natxo (1) i Raul Vadillo (1).
Txema (1) per Javi Fernandez, Carlos Hull (1) per Rondo i Gaspar (1) per Toni Amoros.
MALLORCA B: Romero (3), Hervias (2), Martí Nocears (2), Alfred (2), Castillo (2), Pitu (3), Dani Castellano (3), Bernat (2), Fonseca (3), Oller (3) i Natxo (2).
Alberto (2) per Pitu, Javi Castellano (1) per Dani i Izquierdo (2) per Oller.
ÀRBITRE: Lara Ortega (1). Amonestà els jugadors del Constància Rondo, Amorós, Miquel López, Lluís Jimenez, Víctor, Natxo, Raúl Vadillo i l'entrenador, Carlos Martínez; i els jugadors del Mallorca B Castillo i Fonseca. Expulsà amb targeta vermella directa el segon tècnic visitant, Toni Amor, en la segona part. GOL:
0-1: minut 22, Fonseca.


El Constància caigué per la mínima contra el Mallorca B, en un partit en què tots dos es jugaven la tercera posició de la taula. En la primera part, el Constància sortí al camp amb una estratègia de joc molt conservadora centrada en la defensa, mentre que el seu contrincant optà per un model de joc més ofensiu. Gràcies a això, el Mallorca B començà a crear oportunitats de perill que es materialitzaren amb el gol de Fonseca en el minut 22. Després del gol, el conjunt local reaccionà i intentà sense èxit igualar novament el marcador. En la segona part la situació no varià gaire, i tant el Constància com el Mallorca gaudiren d'oportunitast que no arribaren a concretar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.