nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

El Mallorca B repta el Constància pel tercer lloc

La victòria és vital per no deixar escapar el Balears

El Nou Camp d'Inca serà l'escenari diumenge (11:30 / IB3) d'un dels clàssics de la Tercera Divisió balear, el Constància-Mallorca B, que en aquesta segona volta arriba, si es pot, més carregat d'emoció que mai.El Constància, tercer amb 45 punts, i el Mallorca B, quart amb 44, necessiten els tres punts per no deixar escapar l'Atlètic Balears, líder amb cinquanta-un punts.Els blanc-i-blaus visiten el municipal de Maó, per enfrontar-se a un Sporting situat a la zona tranquil·la de taula.

El partit entre Constància i Mallorca serà seguit amb especial atenció per Santanyí i Manacor, cinquè i sisè classificats amb 37 punts, els quals s'enfronten entre si. Un empat entre els dos primers seria el més beneficiós per santanyiners i manacorins, ja que és el resultat que permet al vencedor del duel retallar més diferència.

Binissalem i Ferrioler, setè i vuitè classificats també empatats amb 36 punts, disputaran un altre dels matxs destacats de la jornada. Els dos equips blaus de la categoria tractaran d'aconseguir un triomf que permeti continuar la cursa per entrar a la zona d'ascens, de la qual es troben, ara per ara, a vuit punts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.