cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Soledat i Sporting, negats en atac

Cap dels equips aconseguí imposar-se i aconseguir el domini del joc

SOLEDAT 0
SP. MAONÈS 0

SOLEDAT: Roberto (2), Peque (2), Gaspi (2), Josu (2), A. Chaval (2), Julio (2), Kuki (2), Pablo (2), Ernesto (2), Lolo (2) i Zárate (2).
Bru (2) per Gaspi, Cortés (2) per Pablo i Yeray (2) per Ernesto.
SP. MAONÈS: Eloi (2), López (2), Pipe (2), José (2), Israel (2), Libo (2), Dani (2), Moyano (2), Abraham H (2), Cámara (2) i Pirri (2).
Bermúdez (2) per Dani, Abraham R. (2) per Cámara.
ÀRBITRE: Rodríguez Torres (2). Amonestà amb cartolina groga els jugadors locals Julio, Kuki, Cortés i Moyano. Expulsà amb vermella directa Abraham H. al minut 89.

BERNADÍ VICH. Palma.
L'Sporting Maonès visità el camp del Soledat i es disputà un partit on ambdós equips dugueren un joc bastant igualat. La trobada resultà sense gols davant la ferma seguretat de les dues defenses.

En el partit s'observaren escasses ocasions que no es varen arribar a materialitzar.
Si bé el Soledat es va aproximar més a la porteria contrària durant el match, no va saber aprofitar aquest petit avantatge que va demostrar per damunt de l'equip visitant.

L'equip local , aleshores, perd dos necessitats punts que haguéssin pogut salvar-lo de la perillosa zona de descens de la classificació, en la qual es troba, havent sumat un únic punt aquesta jornada.

L'Sporting Maonès, en canvi, es manté a la zona mitja-baixa de la taula classificatòria, sense que es pugui permetre anar perdent més punts dels 25 total que ha anat sumant al llarg de la temporada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.