El conjunt blanc-i-blau de Tomàs Gibert superà un inofensiu Alcúdia, en un duel que dominà sempre

AT. BALEARS: López (1), Rubio (2), Rodri (3), Esteban (3), Pablo (2), Herraiz (3), Prior (2), Javi López (2), Toni Coll (2), Ramón (1) i Nevado (1).
Nando (1) per Javi López, Bueno (1) per Nevado i Fuentes (1) per Herraiz.
ALCÚDIA: Balti (1), Canyellas (1), Rayo (1), Rafa García (1), Xisco (3), Aguado (2), Dani Melero (2), Bisquerra (1), Jordi (1), Canals (1) i José Andrés (1).
David García (1) per José Andrés, Bonilla (1) per Bisquerra i Carlos (1) per Rayo.
ÀRBITRE: Alberto Morena Llorenç (1). Amonestà amb targeta groga als jugadors Esteban, Pablo i Prior, de l'Atlètic Balears; i Rayo, Aguado i Canals, de l'Alcúdia.
GOLS:
1-0: minut 4, Toni Coll.

JAVIER PALAO . Palma.
Abans de començar l'enfrontament es va guardar un minut de silenci en memòria de Josep Bermell, que fou porter de l' Atlètic Balears en la temporada 59-60. El partit fou un tràmit que l' Atlètic Balears resolgué sense problemes enfront d' un rival inofensiu, ja que l' Alcúdia no va xutar en cap moment entre els tres pals del marc de López. Només la falta d' encert dels davanters blanc-i-blaus va impedir un marcador més ampli. El matx es va decidir aviat gràcies a un gol molt matiner marcat en el minut quatre de la primera meitat per Toni Coll, jugador de l' Atlètic Balears. Després, el partit va ser dominat pràcticament i sense grans dificultats pel conjunt local, encara que l'Alcúdia aconseguia jugar puntualment al camp rival, però sense crear perill per al resultat de l'Atlètic Balears.