cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

La bona ratxa madridista acaba a Almeria

L'equip de Bernd Schuster caigué derrotat pel conjunt andalús, que fou superior en tot moment

ALMERIA 2
REIAL MADRID 0

ALMERIA: Diego Alves, Bruno, C.García, Pulido, Mané, Juanito, Juanma Ortiz, Corona, Felipe Melo, Crusat i Negredo.
Ortiz per Corona, Uche per Negredo i Soriano per Juanma Ortiz.
REIAL MADRID: Casillas, Míchel Salgado, Cannavaro, Sergio Ramos, Torres, Guti, Diarra, Sneijder, Robinho, Van Nistelrooy i Raúl.
Higuaín per Van Nistelrooy, Baptista per Salgado i Balboa per Sneijder.
ÀRBITRE: Clos Gómez. Amonestà Diego Alves i Felipe Melo, de l'Almeria, i Casillas, Sergio Ramos, Guti i Sneijder, del Reial Madrid.
.
1-0: minut 15, Juanito.
2-0: minut 47, Negredo, de penal.

El Reial Madrid va perdre per 2-0 en la seva visita a l'estadi dels Jocs Mediterranis d'Almeria, ciutat a la qual tornà vint-i-vuit anys després, i posà fi a la seva ratxa de vuit victòries consecutives a la Lliga. L'Almeria es va avançar en el minut 15 gràcies a un gol de Juanito, que aprofità la distracció de la defensa blanca després d'una falta lateral. El Reial Madrid ho va intentar tímidament, però els andalusos varen gaudir d'alguna arribada més de perill a la porteria defensada per Casillas.

El mateix Casillas veuria la groga minuts després per protestar la falta que el porter local, Diego Alves, va fer sobre Sergio Ramos i que hauria pogut costar l'expulsió del porter brasiler.

Només havia passat un minut de la represa quan Àlvaro Negredo, exjugador madridista, va ser tomat dins l'àrea per Cannavaro. L'àrbitre Clos Gómez no dubtà a assenyalar penal. El golejador de l'Almeria s'encarregà de transformar-lo i situar el 2-0 en el marcador en el minut 47.

Abans de la conclusió de l'enfrontament, Raúl hauria pogut escurçar les distàncies entre el Reial Madrid i el rival, però es va trobar en tot moment amb la gran actuació de Diego Alves.

Amb aquesta victòria, el conjunt entrenat per Unai Emery se situa provisionalment a només quatre punts dels llocs europeus, mentre que l'equip blanc veu com queda trencada la seva bona ratxa de triomfs en la competició de la Lliga.