algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Manzano: «Conec la dimensió del Mallorca»

El tècnic reconeix que perquè l'equip arribi a cotes més altes s'ha d'aconseguir primer l'estabilitat «amb el que tenim»

100894
L'entrenador del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, que acaba de renovar amb el club fins al 2010, durant una roda de premsa.

L'entrenador del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, no creu que per haver renovat fins al 2010 sigui moment de mirar més enllà del partit de demà, contra el Vila-real, equip del qual alabà el joc de conjunt i la seva tècnica. Així mateix es mostrà molt content per la notícia de la primera convocatòria de Fernando Navarro amb la selecció absoluta.

L'andalús va explicar que té molt clara quina és «la dimensió del Mallorca, el seu sostre, la seva massa social i el seu pressupost ajustat», i que a partir d'aquí el club ha d'aconseguir «l'estabilitat necessària per poder fer un salt de qualiltat endavant». Aquesta visió més realista del club vermellenc xoca amb el que va dir dijous en rubricar el seu nou contracte davant els mitjans de comunicació, quan afirmà que renovant pel Mallorca ja estava «en un club gran entre els grans».

Manzano revelà que confia de poder puntuar en la visita al Vila-real, encara que l'equip valencià s'està mostrant com un dels grans de la temporada. «És un camp que els darrers anys ens ha anat bé i tenc l'esperança de poder puntuar-hi», digué.

L'entrenador del Mallorca destacà la conjunció que com a equip han aconseguit els de Pellegrini i la seva qualitat tècnica. «No és qüestió de sort que siguin en zona de Lliga de Campions», afirmà Manzano, que també recordà el perill que suposa la parella d'atac formada pel turc Nihat i per l'italià Rossi, dels quals digué que són «una de les parelles més determinants de la Lliga».

El tècnic vermell es mostrà encantat amb la convocatòria de Fernando Navarro amb la selecció espanyola absoluta: «És un dia molt feliç per al Mallorca, feia molt de temps que no tenia dos jugadors a la selecció», i afirmà que el jugador català és possiblement el lateral esquerre seleccionable més en forma d'aquests moments. «És un premi que Fernando s'ha guanyat a força de feina i d'esforç. Si les coses li surten bé, crec que té possibilitats de poder jugar l'Eurocopa», apuntà Gregorio Manzano.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.