algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

L'Almeria vol donar vida a la Lliga

El conjunt andalús, en un bon moment, rep la visita del Madrid

Sense enfrontaments directes entre els grans, ni derbis en el programa d'actes de la 20a jornada, el focus d'atenció es desvia a altres qüestions com el retorn de Ronaldinho o la possibilitat que té l'Almeria de donar vida a la Lliga si aconsegueix frenar el líder Reial Madrid. La supremacia que el Reial Madrid està demostrant a la Lliga atempta contra la mateixa competició. L'Almeria és el que té ara l'oportunitat de fer un favor a tots i, de passada, ratificar la seva excepcional temporada amb una victòria de prestigi.

En el FC Barcelona, Carles Puyol, ara lesionat, recordà durant la setmana que «és possible». A més, el retorn de Ronaldinho afegeix una mica més d'esperança a l'espera del retorn de Samuel Eto'o de la Copa d'Àfrica. Ara bé, no ho tindrà fàcil el Barça, ja que Osasuna no està per fer regals i, tot i que jugui en el Camp Nou, intentarà fer difícil el triomf dels blaugranes.

D'altra banda, en aquestes jornades que no hi ha enfrontaments de gran prestigi es quan es poden recuperar posicions o iniciar remuntades. Hi ha molts partits entre rivals directes i molts punts importants que guanyar i perdre.

El València, després de donar-se una alegria a la Copa, torna davant el Valladolid a la realitat de la Lliga, a la que és un dels pitjor equips a les darreres jornades. L'Atlètic de Madrid, al contrari, després de tornar a fallar a la Copa, espera resorgir a la Lliga contra el Múrcia i mantenir el seu lloc europeu de privilegi. Una derrota deixaria Aguirre en una situació complicada.

La lluita per evitar la zona més baixa de la classificació es presenta també apasionant i cada jornada que passa s'afegeix un poc més de dramatisme. És la salsa del futbol. Així, el Betis rep avui el Deportivo amb la necessitat de guanyar. El conjunt gallec, que mostrà una clara millora a la darrera jornada davant el Valladolid, ha de confirmar la seva recuperació. Un triomf donaria vida a un Deportivo, en zona de descens i molt necessitat de punts.

El Saragossa de Javier Irureta rep a casa un necessitat Athletic de Bilbao. El conjunt de Caparrós no pot descuidar-se tampoc si no vol veure agreujada la seva ja delicada situació.

Destaca també el duel entre un desesperat Llevant i el Racing de Santander, pletòric després d'arribar per primera vegada a la seva història a les semifinals de la Copa del Rei. Marcelino aclarit que prioritza la Copa, però l'anada de les semifinals encara queda ben lluny.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.