AT. CIUTADELLA: Barceló (2), Romero (3), Paulo (2), Dani (2), Sam (3), Igor (2), Berto (2), Gaimundi (3), Sánchez (2), Marcos (2) i Edgar (2).
Juanlu (2) per Lucas, Gasparini (2) per Marcos i Alzina (-) per Romero.
BINISSALEM: Xavi (1), reynés (2), Maqueda (1), Salas (1), Salos (1), Ramis (2), Contreras (1), Mora (1), Reus (2), Camacho (1) i Plata (1).
Muntaner (1) per Camacho, Bruno (1) per Reynés i Sancosme (1) per Maqueda.
ÀRBITRE: Guardiola Rotger (-). Amonestà amb targeta groga els locals Paulo, Dani, Marcos, Barceló, Gasparini i Juanlu; per part dels visitants reus, Mora i Plata. Expulsà al minu 45 Berto per vermella directa.
1-0: minut 31, Berto.
1-1: minut 51, Ramis.
2-1: minut 61, Lucas.

Partit bastant igualat. A la primera, meitat Berto estrenà el marcador al minut 31. Amb aquest avantatge, l'equip local va començar a sentir-se segur. Però una falta comesa per part del Ciutadella va fer Ramis llancés penal ficant la pilota entre els pals. Però els locals seguiren lluitant i al minut 61, Lucas marcà el 2 a 1.