algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

La Penya Esportiva guanya a Cala d'Or

CALA D'OR 0
PS EULÀRIA 2

CALA D'OR: Toni Mas (2), Gatet (2), Aleix (2), Iniesta (2), Carlos (2), Bernat (2), Àngel (2), Pablo (2), T.Roig (2), Picó (2) i Fernandez (2).
Garí (2) per Iniesta, Ramis (2) per Carlos i Petete (2) per Fernandez.
SP EULÀRIA: Moro (2), Aparicio (2), Villodre (2), Emilio (2), Zurbano (2), Xavi (2), David (2), Adrià (2), Pino (2), Salzar (2) i Ondina (2).
Raul (2) per Xavi, Xicu (2) per David i Pepe (2) per Ondina.
ÀRBITRE: Mulet Pacis (2). Amonestà els jugadors locals Gatet i Picó.
GOLS:
0-1: minut 20, Aparicio.
0-2: miut 82, Xicu.

PEPE. Cala d'Or.
Un ordenat i efectiu Cala d'Or cau contra la Penya Esportiva Santa Eulària a causa de la gran superioritat tècnica del conjunt visitant. A la primera meitat, els dos conjunts sortiren al terreny de joc amb la clara intenció de marcar el més aviat possible. Així, poc a poc, la Penya Esportiva aconseguí dominar el centre del camp, creant sengles ocasions de perill a l'àrea rival. Fruit d'aquesta estratègia de joc, Aparicio aconseguia batre al minut 20 la porteria defensada per Toni Mas. Amb un gol en contra el Cala d'Or intentà, sense èxit, igualar novament el marcador. A la segona meitat, la Penya Esportiva féu gala de la seva superioritat tècnica, creant ocasions de gol inigualables que van fer trontollar la centrada defensa local. Gràcies a aquest joc, Xicu amb un xut ajustat al pal aconseguia marcar el segon gol del conjunt pitiús. Amb aquests dos gols, la Penya Esportiva deixava el partit vist per a sentència al minut 82, sumant tres punts molt valuosos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.