algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Romero salva un punt pel Mallorca

El porter mallorquinista va evitar el que hagués suposat el 2-1

Manacor 1
Mallorca B 1

Manacor: Vives (3), Tomeu Vidal (3), Pere Fuster (3), Julià (3), Jandro (2), Edu (2), Joan Miquel (3), David Mateu (3), Gual (2), Llull (2) i Raúl (3).

Jaume Moll (2) per Jandro, Sete (-) per Edu i Mira (-) per Gual.

Mallorca B: Romero (3), Hervias (2), Guasp (2), Alfred (2), Castillo (2), Alberto (2), Jaime (2), Bernat (2), Emilio (2), Fonseca (2) i Noceras (2).

Oller (1) per Guasp, Izquierdo (-) per Jaime i Pitu (-) per Bernat.

ÀRBITRE: Bermúdez Balbín (1). Mostrà targeta groga a Joan Miquel i Raúl pels locals i a Alfred, Bernat, Fonseca i Oller pels visitants.

Gols: 0-1: minut 30, Fonseca.
1-1: minut 35, Gual.

MIQUEL PONT. Manacor.
Manacor i Mallorca B signaren taules, un resultat que no satisfà cap dels dos conjunts després del que es va veure damunt la gespa de Na Capellera.

Per una banda, el Manacor, que al minut 75 tingué l'opció de posar-se per davant en el marcador amb una rematada de Llull que Romero, el millor del seu equip, es va desbaratar. Per l'altra, el Mallorca B, el qual el punt sumat és massa poc per continuar la persecució dels equips capdavanters.

Les dues barreres de quatre homes plantejades pels manacorins els varen servir per evitar arribades clares dels mallorquinistes, els quals obligaven a provar-ho amb xuts llunyans. En un d'aquests xuts, va arribar el gol de Fonseca. Cinc minuts després, Gual va rematar una jugada que ell mateix havia iniciat. En el segon temps, un Mallorca sense actitud ho va provar sense idees.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.