cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Irureta agafa el timó a Saragossa

El tècnic basc fou presentat ahir i ja dirigí el primer entrenament

El nou entrenador del Reial Saragossa, Javier Irureta, afirmà ahir durant la seva presentació davant els mitjans que el seu objectiu és dotar l'equip d'un «major equilibri» i «millorar diumenge rere diumenge», per situar-se «més amunt» a la taula classificatòria. Irureta, que dimarts vespre va firmar com a nou entrenador del club aragonès després de la dimissió d'Ander Garitano i que dirigí ahir el primer entrenament de l'equip, va afirmar que la plantilla té «potencial per tirar endavant aquesta temporada».

El tècnic basc expressà la seva intenció de mantenir la capacitat ofensiva del club aragonès, si bé destacà la necessitat de dotar-lo d'un major equilibri, que segons ell fins ara no ha tingut. Irureta, de 59 anys i que va expressar les seves «ganes» de posar-se a treballar com més aviat millor amb la plantilla, reconegué que desconeix en quina situació trobarà l'equip.

També lloà el potencial golejador de l'equip, encara que assenyalà la necessitat de millorar-ne altres aspectes, com el treball físic, per aconseguir una «trajectòria ascendent». El tècnic també assegurà que aquesta temporada ha vist diferents partits del Reial Saragossa per televisió, que li han servit per apreciar que, en general, «l'equip és molt interessant» i ofereix «dades esperançadores».

Admeté que es tracta d'una plantilla poc acostumada a patir, però amb potencial per deixar enrere el moment en què es troba. Interpel·lat per la situació del jugador argentí D'Alessandro a l'equip, respongué que «serà com un més, però caldrà veure la seva evolució, com assimila la feina i quina és la seva relació amb la resta de companys».

Per la seva banda, el president del Reial Saragossa, Eduardo Bandrés, explicà que el club ha optat per la contractació d'Irureta per la seva «capacitat de feina, trajectòria, experiència i qualitat humana».A més agraí a l'entrenador nou «la rapidesa en la seva disponibilitat per solucionar aquesta situació inesperada» després de la partida de Garitano.

Irureta reconegué que aquest contracte és «un pas endavant i un motiu d'il·lusió» després d'un any sense entrenar, si bé destacà que en aquest temps ha rebut altres propostes que «per unes raons o altres no s'han concretat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.