algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Ander Garitano deixa el Saragossa

L'entrenador esgrimí raons personals i Irureta sona com a substitut

Ander Garitano confirmà ahir que deixa el càrrec d'entrenador del Reoal Saragossa per «raons estrictament personals», en una compareixença a l'estadi de La Romareda, en la qual va llegir una declaració davant dels mitjans de comunicació, encara que aquests suggerien que la decisió és motivada per una discusió amb la directiva pel tema de l'entrada o no de l'argentí D'Alessandro a l'equip.

Garitano, que es va fer càrrec de la plantilla el 14 de gener després de la destitució de Víctor Fernández, no va especificar quins són aquests motius personals, va agrair als directius del Saragossa el seu comportament i va rebutjar les «especulacions» recollides per alguns mitjans de comunicació, ja que trobà «injust» que els responsables del club «en surtin danyats sense cap fonament».

Segons va indicar, havia acceptat el càrrec de tècnic «sense cap exigència» sobre la plantilla, que va considerar «prou capacitada per donar el millor pel club».

«La meva idea era aprofitar tots i cada un dels recursos de què disposa per anar cap endavant, sense cap distinció,» asseverà Garitano, que demanà el «màxim respecte» per a la seva persona i per a aquells que li brindaren l'oportunitat de convertir-se en entrenador del primer equip del Reoal Saragossa.

En vista de la petició, a càrrec dels mitjans, que especificàs les «raons personals» que li han fet prendre aquesta decisió, Garitano recordà les paraules del seu comunicat i afegí que no es troba «bé anímicamente per una sèrie de causes personals» i que, «sincerament i honestament», considera que una altra persona més forta que ell «ha d'assumir el repte» en cas de dirigir a partir d'ara l'equip aragonès.

De la mateixa manera, va reiterar que la seva decisió «no té absolutament res a veure amb les persones que dirigeixen el club», i que n'assumeix tota la responsabilitat. «Aquesta decisió és el millor per al club en aquests moments, encara que sigui difícil,» va indicar Garitano, que també va remarca que si l'hagués presa més tard, «hauria perjudicat l'equip», va afirmar el ja exentrenador del Saragossa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.