Ambdós conjunts tingueren escasses ocasions durant el partit

FERRIOLER: Juanjo (2), Tato (2), Artabe (2), Estilà (2), Juanito (2), Pozo (2), Manresa (2), Xisco (2), marcos (2) i Espadas (2).
Azcona (2) per Xisco, Rojals (2) per Marcos i Àngel (2) per Espadas.
ALCÚDIA: Pozo (2), Canyelles (2), José Andrés (2), garcia (2), Calvo (2), Aguado (2), Bonilla (2), Canals (2), David Garcia (2) i Dani (2).
Xisco (2) per Canals i Anselmo (2) per David Garcia.
ÀRBITRE: Bosch Marquès (2). Amonestà amb cartolina groga el jugador local Juanjo i els visitants Pozo, José Andrés i Aguado. Expulsà per doble amonestació, en el minut 79, el jugador del Ferrioler Tato.
0-1: minut 20, Dani.
1-1: minut 32, Àngel.
2-1: minut 89, Xisco.

BERNADÍ VICH. Palma.
L'Alcúdia visità el camp del Ferrioler dominant gran part del partit. Però, tot i que l'equip local va fer un joc fluixet, fou el que pogué materialitzar els gols de les dues ocasions que va tenir i emportar-se els tres punts. Tanmateix, els dos conjunts varen tenir poques oprtunitats i els llançaments a porta varen esser escassos. El primer gol va arribar al minut 20 en un xut de Dani, però l'equip local, pocs minuts després, entrà a la porteria de Pozo. Així acabà la primera part amb el marcador igualat. No fou fins a gairebé el final del partit que Xisco marcà el definitiu 2 a 1, de manera que la victòria quedava a casa. Amb aquest resultat, el Ferrioler es va apropant a les primeres posicions.