vila-real: Diego López, J.Venta, Godín, Cygan, Capdevila, Senna, Bruno, Cani, Pirés, Nihat i Rossi.
Mavuda per Senna, Cazorla per Nihat i Gonzalo per Pirés.
valència: Hildebrand, Arizmendi, Moretti, Albiol, Caneira, Marchena, Baraja, Joaquín, Silva, Vicente i Villa.
Zigic per Villa, Banega per Baraja i Mata per Silva.
ÀRBITRE: Pérez Burrull. Amonestà el local Rossi i els valencianistes Baraja, Caneira
gols:
1-0: minut 6, Pirés.
2-0: minut 62, Capdevila.
3-0: minut 69, Nihat.

J.S. Palma.

Els seguidors del Vila-real gaudiren en la victòria del seu equip davant el València per 3-0, un marcador que hauria pogut ser més ampli si els pals no s'haguessin aliat amb el conjunt de Koeman. El francès Robert Pirés només necessità sis minuts per obrir el marcador en favor dels locals, en col·locar la pilota per sobre del porter valencianista. Les oportunitats dels homes de Pellegrini arribaven una darrere de l'altre i el turc Nihat va veure que en dues ocasions les seves rematades s'estavellaven al travesser.

En la segona part el domini del Vila-real va continuar, i així arribaren dos gols més. Primer Capdevila a la sortida d'un córner i després Nihat, en culminar una ràpida jugada de contraatac, remataren el gran partit dels locals.