El francès, tot i que no va marcar, va fer dues assistències i va demostrar la seva elegància i velocitat

FC BARCELONA: Valdés, Zambrotta, Thuram, Puyol, Sylvinho, Márquez, Gudjohnsen, Xavi, Bojan, Etoo i Henry.
Iniesta per Gudjohnsen, Giovani per Bojan i Pedrito per Etoo.
MÚRCIS: Notario, De Coz, Ochoa, Mejía, Peña, Movilla, Pablo García, De Lucas, Abel, Goitom i Baiano.
Iñigo per Pablo García, Arzo per Ochoa i Richi per Abel.
ÀRBITRE: Clos Gómez (Comitè aragonès). Mostrà targeta groga als locals Henry i Zambrotta i al visitant Peña.
1-0: minut 27, Gudjohnsen.
2-0: minut 53, Bojan.
3-0: minut 77, Etoo.
4-0: minut 86, Etoo.

EFE. Barcelona.
Després de diversos mesos d'espera, el barcelonisme va descobrir per fi l'elegància i l'autoritat de Thierry Henry, líder del conjunt blaugrana en la seva victòria davant del Múrcia (4-0). A falta d'un joc enlluernador, al Barça el sosté el seu impressionant repertori de noms. Entre ells hi figura Henry, fora dels focus durant la primera part del curs i rehabilitat davant el Múrcia. Ahir varen sortir a col·lació el seu canvi de ritme, la seva jerarquia i la seva capacitat per desviar el rumb dels partits. Va ser la notícia millor per al Barcelona, que perd Etoo almenys durant quinze dies. Lluny queda ja aquell Barça pletòric, capaç de desplegar un futbol incontestable. Ara és un equip més lent, que guanya els partits apel·lant a la seva jerarquia futbolística, més pel nom que no pel joc. Tot i això, davant el Múrcia aparegueren diversos símptomes de recuperació, especialment en la segona part, quan l'equip de Rijkaard va governar el partit de cap a cap, manejant la pilota amb rapidesa i criteri. Gudjohnsen va obrir el marcador rematant una jugada de tiralínies. Bojan va ser l'encarregat de sentenciar el matx amb el 2-0 aprofitant una acció excel·lent d'Henry, que amb espais per davant va desesperar la defensa del Múrcia. Etoo va rematar a gol una altra assistència del francès i ell mateix marcà el quart. El Barça començà embossat, va sofrir fins i tot la censura de la graderia, però va tancar la jornada i la primera volta amb un bon regust. El resultat i la recuperació del millor Henry conviden a l'optimisme. Thierry Henry guia la golejada del Barça