algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Schuster: «Etoo és el rei del Camerun»

El tècnic del Reial Madrid critica el retard de la incorporació del jugador blaugrana a la seva selecció

Bernd Schuster, tècnic del Reial Madrid, va afirmar que el davanter del Barcelona Samuel Etoo «és el rei del Camerun», per explicar per què és l'únic futbolista que s'incorporarà amb retard a la preparació d'una selecció que disputarà la Copa d'Àfrica.

Schuster va lamentar l'absència del seu jugador Mahamadou Diarra, la va equiparar amb les dels sevillistes Kanouté i Keita, i les va comparar amb els privilegis de què gaudirà Etoo, que podrà jugar el partit de Copa davant del Sevilla i el pròxim de Lliga contra el Reial Múrcia, abans d'afegir-se al Camerun. «És un problema de posició, Etoo és rei del Camerun i Diarra encara no és rei de Mali, li queden alguns sobres», va ironitzar.

«La importància d'Etoo al seu país és molt més alta que la de Diarra, la de Kanouté o Keita. Ell està mes a prop del president, mana més que l'entrenador. Aquest no és el cas nostre. És la diferència», afegí. A més, Schuster es va mostrar comprensiu amb els seleccionadors que convoquen els seus jugadors des de l'inici de la concentració prèvia a la Copa d'Àfrica.

«L'entrenador vol tenir la seva gent des del primer dia, a més Mali té un bon equip que pot arribar bastant lluny. Entenc que vulgui tenir els seus jugadors ja i no quan estigui començat el torneig. Jo també faria molta força però nosaltres també tenim els nostres interessos. Cal acceptar-lo simplement», explicà.

El tècnic alemany també reflexionà sobre el canvi de Guti després de la seva expulsió en la Nueva Condomina i assegurà que amb el temps «tornarà a ser titular indiscutible». Schuster confia que Guti es guanyarà la titularitat, però reiterà el bon moment de Julio Baptista, unit a l'expulsió del segon capità com les claus de la seva suplència. «Crec que la situació ha canviat per a Guti. Des de principi de temporada va ser titular indiscutible fins que va rebre la vermella. Va quedar fora un partit i haguérem de canviar l'equip, utilitzar un altre jugador que s'ha quedat», digué. «En un temps el veig de titular. El veig capaç de tornar a ser com ha de ser, fent bons partits i aprofitant els minuts».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.