algo de nubes
  • Màx: 19.12°
  • Mín: 13.93°
19°

Duel de titans entre l'Atlètic Balears i el Constància a Inca

Els del Raiguer poden igualar el líder en la taula

El Constància-Atlètic Balears és sense cap dubte el partit d'aquest cap de setmana. Quan falten només dues jornades per finalitzar la primera volta, el Constància té l'oportunitat, si derrota el líder al Nou Camp d'Inca, d'igualar amb els blanc-i-blaus en el lideratge de la classificació.

L'equip inquer, que es col·locà segon gràcies a la derrota de la Penya Esportiva contra el Mallorca (0-1) i a la seva victòria de la jornada passada al camp del Soledat (1-2), tractarà de frenar un Atlètic Balears que la setmana passada golejà el Santanyí (6-1).

La Penya Esportiva té una complicada sortida a Manacor, on ha de puntuar si no vol veure com el Mallorca B, que juga avui contra el feble Alaior, l'iguala amb 36 punts en la tercera posició de la classificació, sempre que els palmesans s'imposin als menorquins.

El Binissalem, vuitè de la taula, visita Alcúdia amb la intenció de no perdre el tren dels primers classificats, ja que ara mateix es troba a sis punts del quart classificat. Per la seva banda, el conjunt local, amb tres punts menys que els de Miquel Bestard, també ha de menester guanyar per no despenjar-se de la lluita per quedar entre els primers.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.