algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Empat just entre un lluitador Artà i l'Alcúdia

ARTÀ 0
ALCÚDIA 0

ARTÀ: Nofre (2), Ramon (2), Femenies (3), Terrassa (2), Víctor (2), Gatxon (2), Nieto (2), Dalmau (2), Tonyo (2), Tous (2) i Grillo (2).
Sureda (2) per Tous.
ALCÚDIA: Pozo (2), Rafa García (2), Sergi (2), Carlos (3), Olmos (2), Xisco (2), Dani Melero (2), Bonilla (2), Canals (2), Anselmo (2) i Josep Andreu (2).

Jordi (2) per Dani Melero.
ÀRBITRE: Guardiola Rotger (2). Ben assistit a les bandes. Amonestà els jugadors de l'Artà Ramon, Femenies i Nieto; i els jugadors de l'Alcúdia Rafa García, Sergi, Xisco i Dani Melero.

J.FORNÉS. Artà.
L'Artà i l'Alcúdia es repartiren els punts en un partit molt intens, marcat per la pluja i pel vent. Tot i les condicions atmosfèriques adverses, els aficionats dels dos equips no es varen voler perdre aquest matx, amb l'assitència espectacular de 300 persones a les graderies.

En el primer temps, el domini va ser per a l'Alcúdia, que desplegà un joc precís i centrat en el mig camp. Així, els visitants crearen jugades de perill a l'àrea rival, que foren tallades per l'efectiva defensa de l'Artà.

En el segon temps, la situació canvià i era l'Artà qui duia les regnes del partit. Així, el conjunt local aconseguí el domini del centre del camp i creà ocasions de perill que no arribaren a materialitzar-se.

Finalment, es registrà un empat just en un partit que, tot i la pluja i el vent, resultà molt vistós i disputat. S'ha d'esmentar també que la nota més agra d'aquest matx va ser el tall que es va fer a la cara el futbolista local Tous en el minut 87, fruit d'un frec a frec amb un rival.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.