nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

L'Atlètic Balears ho té fàcil davant el coer Villacarlos

Constància i Binissalem juguen avui un gran derbi

L'Atlètic Balears no ha de tenir cap problema per sumar tres punts més i continuar com a líder en solitari de Tercera Divisió. El conjunt blanc-i-blau visita demà l'Atlètic Villacarlos, coer amb només cinc punts i sense un sol triomf. Qualsevol resultat que no sigui una victòria clara dels homes de Tomàs Gibert seria una gran sorpresa.

En un dels partits més atractius de la jornada, el Constància d'Inca s'enfronta amb el Binissalem en un derbi atractiu. L'onze de Carlos Martínez ocupa la segona posició, mentre que els homes de Miquel Bestard es troben al vuitè lloc. En tot cas, entre dos equips que atresoren tanta qualitat, i més encara en un derbi de màxima rivalitat, qualsevol resultat és possible. S'ha de destacar també el partit que disputarà el Mallorca B a Son Bibiloni davant el Soledat. El filial és superior, tot i que passa moltes dificultats per guanyar al seu terreny de joc.

El Santa Eulària rep l'Atlètic Ciutadella en un duel de clar signe local.

S'ha de remarcar també el duel entre el Serverí i l'Sporting Maonès, ambdós situats en zona de descens. Els menorquins, tard o d'hora, demostraran que no són tan dolents com sembla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.