cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

Gibert: «Estàvem preparats per la derrota»

El tècnic de l'Atlètic Balears assegura que l'equip continuarà treballant com ho ha fet fins ara

Les derrotes són sempre doloroses. Ara bé, el tècnic de l'Atlètic Balears, Tomàs Gibert, assegura que l'equip «estava preparat per la derrota». «Sabíem que podia arribar en qualsevol moment, ha arribat a la jornada dotzena i no passa res. Just faltaria. Continuarem treballant i lluitant per estar a la zona més noble de la classificació», explicava ahir el màxim responsable tècnic del conjunt blanc-i-blau. Gibert, en tot cas, es queixà d'haver perdut el primer partit sense haver estat clarament inferiors. «La Penya Esportiva va fer dos gols i nosaltres no en ferem cap. Ara bé, no vàrem ser inferiors. El seu primer gol arribà quan faltaven deu minuts pel final. En tot cas, hem de continuar, mirar endavant. Hem de pensar que vàrem perdre davant la Penya Esportiva Santa Eulària, que és un rival directe», afirmà. Tot i no sumar, l'Atlètic Balears continua al capdavant de la classificació de Tercera Divisió. La Penya ocupa la tercera posició a tres punts del palmesans.

El Constància superà per la mínima un conservador Sporting Maonès i és segon a un sol punt del líder. L'equip de Carlos Martínez fou molt superior en tot moment a l'onze menorquí, però just Blázquez, de penal, aconseguí rompre el resultat inicial. El Santanyí de Damià Barceló és quart a la classificació, després de derrotar el Montuïri (2-1). El conjunt de Pedro Mariano s'avançà en el marcador just abans que es complís el primer quart d'hora, però el Santanyí empatà un minut després. Ja a la segona meitat, l'equip de Damià Barceló explicità la seva superioritat amb el segon gol de Manel, que donà els tres punts al Santanyí.

En un dels partits més atractius de la jornada, el Manacor, que completà un partidàs, golejà el milionari Binissalem. La constant lluita i entrega màxima dels homes de Pep Sansó superà la indiscutible vàlua dels binissalemers. El Mallorca B deixà enrere el malefici de Son Bibiloni i sumà els tres punts davant el Margalidà (1-0). El conjunt de Jaume Bauzà fou superior, tot i que a la segona meitat l'onze de Luis Cela va tenir també les seves oportunitats per aconseguir l'empat.

Destacar, finalment, que el Soledat de Llorenç Julià aconseguí tres punts d'or a Alaior, que el mantenen allunyat de la zona de descens. El conjunt de Son Malferit, en tot cas, ha reforçat considerablement l'equip per iniciar la remontada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.