CALA D'OR: Toni Mas (3), Vidal (3), Alexis (3), Gatet (3), Petete (3), Garí (3), Carlos (3), Iniesta (3), Bernat (3), Picó (3) i Cifre (3).
Pablo (3) per Gatet, Àngel (3) per Iniesta i Toni Roig (3) per Picó.
alcúdia: Balti (2), Canyelles (2), Rayó (2), Rafa (2), Olmos (2), José Andrés (2), Dani Melena (2), Bonilla (2), Jordi (2), Anselmo (2) i David García (2).
Aguado (2) per José Andrés.
ÀRBITRE: Pedro Bermúdez (0). Amonestà amb targeta groga els locals Toni Mas, Vidal, Alexis, Garí, Bernat i Cifre; i els visitants Rafa, Carlos i l'entrenador Toni Roig. Expulsà al minut 30 del partit el jugador del Cala d'Or Carlos.
gols:
1-0: minut 65, Bernat. 2-0: minut 87, Cifre.

PEPE RODRÍGUEZ. Cala d'Or

Gran partit del Cala d'Or que ha posat una gran obstinació davant un Alcúdia molt ben situat dins el camp. El primer gol ha estat possible quan Àngel ha tret un córner i Bernat, de cap, ha estrenat el marcador. Al minut 87, Picó ha passat la pilota a Cifre que, situat davant la porteria de l'equip visitant, ha marcat el 2-0 definitiu.