cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
18°

El Margalidà obté un valuós triomf

Amb aquesta derrota, l'Atlètic Villacarlos s'enfonsa més a la taula

margalidà 3
at. villacarlos 1

MARGALIDÀ: Julià (1), Chaparro (2), Hurtado (2), Alorda (2), Juanjo (2), Moncadas (2), Noel (1), David (2), Gonzalo (2), Siquier (2), Darío (2).
Joan Bernat (1) per Noel, De la Cruz (2) per Gonzalo, i Àlex (1) per Darío.
at. villacarlos: Berto (1), Ramón (1), Calet (1), Mario (1), Cardona (2), Gordillo (1), Julián (2), Más (2), Calero (1), Yoyo (1) i Pico (1).
Moreno (2) per Toyo, Guarino (1) per Kico, i Clavijo (1) per Ramón.
ÀRBITRE: Lara Ortega (2). Molt bona actuació. Amonestà amb targeta groga els locals Hurtado, Siquier i Àlex, i els visitants Cardona, Gordillo, Julián, Clavijo i Moreno.
gols:
1-0: minut 12, Juanjo.
2-0: minut 20, Juanjo.
3-0: minut 53, Gonzalo.
3-1: minut 57, Más.

MIGUEL PÉREZ. Santa Margalida.
El Margalidà sentencià l'At. Villacarlos a la primera meitat del partit. Aquesta fou dominada per un Margalidà que creà moltes ocasions de gol, aprofitant totes les jugades per aconseguir els dos primers gols facturats per Juanjo. Només al final de la primera meitat, l'At. Villacarlos pogué posar en perill la meta defensada per Julià.

El Margalidà continuà així a la segona meitat del partit, amb la mateixa dinàmica de joc, i al minut dotze d'aquesta, el jugador Gonzalo aconseguia establir el 3-0. A partir d'això, els locals es relaxaren, un fet que, per mediació de Más, l'At. Villacarlos aprofità per apoderar-se del partit, però sense propiciar ocasions per retallar distàncies amb el seu rival. Així doncs, el Margalidà obtingué un important triomf amb vista al seu objectiu, la salvació, enfonsant un poc més el Villacarlos a les profunditats de la classificació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.