algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

«La pilota aquest pic no ha volgut entrar»

Els futbolistes del Reial Mallorca lamenten la derrota i ja pensen en el duel contra el Madrid

Diuen que guanyar fa riure, però aquesta vegada al Mallorca li tocà perdre i als seus jugadors els fugí la xerrera, ja que molts eludiren passar per la zona mixta per fer declaracions un cop acabat el partit.

Un dels primers que tingué el coratge d'enfrontar-se a les preguntes dels periodistes fou el migcampista Borja Valero, qui malgrat no haver pogut sumar cap punt davant el València, afirmà que «ho hem intentat des del primer moment, però les coses no ens han sortit com volíem. En canvi, ells han arribat dues vegades i ens han fet dos gols». L'exfutbolista del Reial Madrid no volgué entrar en polèmiques arbitrals, després que ahir Medina Cantalejo perdonàs la segona targeta groga al futbolista del València Moretti, i assegurà que «l'actuació de l'àrbitre ha estat normal i no ha intervingut en el resultat del matx».

El central portuguès Nunes també lamentà no haver pogut sumar cap punt en un partit en què considerà que «hem plantat cara al València i hem tingut una actitud molt bona a la segona part, després d'haver encaixat un gol just abans del descans. Ens ha faltat sort per al gol.

El porter Germán Lux, que ahir disputà el seu primer partit com a titular d'aquesta temporada, assegurà que «ha estat un debut amarg per la derrota, però crec que hem fet les coses bé. Ells ens han colpejat en els moments justs».

L'argentí restà importància a la derrota i afirmà que «hauria estat preocupant perdre sense haver creat ocasions de perill, però avui "ahir pel lector" hauríem pogut marcar algun gol, però la pilota no ha volgut entrar. Hem d'estar tranquils i mantenir aquesta línia. La derrota no oculta el bon inici de Lliga que estam tenint».

Finalment, Güiza assenyalà que «no hi ha hagut manera, hem lluitat els 90 minuts i ara només podem pensar en el pròxim partit i intentar guanyar al Santiago Bernabéu».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.