• Màx: 15.38°
  • Mín: 6.86°

El Madrid passa per damunt el València

Els homes de Bernd Schuster inauguraren el marcador abans de complir-se el primer minut de joc

valència 1

reial madrid 5

valència: Hildebrand, Miguel Helguera, Albiol, Moretti, Albelda, Joaquín, Gavilán, Angulo, Silva i Morientes.

Vicente per Gavilán, Mata per Angulo i Montoro per Silva.

reial madrid: Casillas, Sergio Ramos, Cannavaro, Metzelder, Marcelo, Gago, Diarra, Robinho, Guti, Raúl i Van Nistelrooy.

Miguel Torres per Sergio Ramos, Heinze per Marcelo i Julio Baptista per Van Nistelrooy.

ÀRBITRE: Pérez Burrull. Amonestà Albelda, del València; i Marcelo, del Reial Madrid. Expulsà Albiol en el minut 83 amb vermella directa.

EFE. València.

Un Reial Madrid implacable va apallissar (1-5) a una caricatura del València. Els aficionats del València van abandonar l'estadi amb el tercer gol de l'equip blanc abans de complir-se la mitja hora de partit. Només 45 segons va necessitar Raúl per inaugurar el marcador.

L'equip de Schuster deixà el seu rival molt tocat abans d'arribar al minut 25. Un error defensiu d'Helguera va permetre que el segon gol de Van Nistelrooy.

Encara que Metzelder va fallar l'impossible, el que no va perdonar va ser Sergio Ramos per fer el tercer abans de la mitja hora de joc, ni Van Nistelrooy per marcar el quart. Amb 0-4 al marcador i 36 minuts a Mestalla es va poder veure aficionats del València abandonar les seves localitats.

La segona meitat es va iniciar amb el Reial Madrid manejant la pilota amb facilitat en el centre davant d'un València totalment fora del partit.

Angulo va donar un poc de llum al València amb un gol, però poc després Robinho va cloure qualsevol indici de reacció local amb el cinquè gol del seu equip.

El partit baixà en intensitat. Només un xut ras de Vicente i un cop de cap d'Helguera donaren dificultats a Casillas, que resolgué ambdues situacions. El suplici del València continuà en el tram final amb l'expulsió del Raúl Albiol. A més, Casillas va impedr qualsevol intent valencianista de marcar.