algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

Puyol: «Tenir Ronaldinho és un honor»

El capità del FC Barcelona no creu que el joc de l'equip depengui de Leo Messi

El capità del Barcelona, Carles Puyol, creu que tenir Ronaldinho a l'equip «és un honor» i no coincideix amb l'apreciació que l'equip de Rijkaard depengui del joc de Messi. Puyol ha admès que entorn de Ronaldinho «s'ha creat un debat on no n'hi ha cap», perquè «Ronnie és importantíssim per a nosaltres i si volem guanyar títols el necessitam». Puyol ha disculpat el brasiler en opinar que «no sempre pots jugar bé», però en va destacar «la bona actitud», com també «el treball» i el fet que Ronaldinho és «un jugador molt important» per al Barcelona.

Considera que el 10 blaugrana és feliç a Barcelona, però «quan sempre s'està parlant de coses», al final acaba afectant. Puyol insistí que Ronaldinho té tot el seu suport: «Ell ho sap, jo he parlat moltes vegades amb ell i l'equip és al seu costat». El defensa barcelonista assegurà que «qualsevol equip voldria tenir Ronaldinho» i va recalcar que el jugador és propietat del Barça. «Gaudim d'ell. Per mi, tenir-lo en el meu equip és un honor». En l'altre extrem es troba Leo Messi. «Està fent una temporada espectacular. No se li ha de donar tota la pressió. Cal repartir-la, però és veritat que està jugant molt bé, està creant perill, marcant gols. L'afició i la premsa et posen a dalt de tot, però això no vol dir que Ronnie no sigui important i que ara tot depengui de Messi», digué. En tot cas, Puyol està convençut que a Messi no el distreuen els elogis de l'entorn i tampoc no considera que l'equip tengui dependència d'ell.

«No hi ha Messi-dependència, però és un jugador important que ara mateix està en un moment extraordinari i ho hem d'aprofitar. És un jugador diferent que sempre et pot resoldre un partit», va argumentar. El capità barcelonista va parlar sobre Thierry Henry i també del paper dels joves Bojan Krkic i Giovani dos Santos en l'equip. D'Henry, Puyol assegurà que no se l'ha de valorar únicament pels gols que marca, sinó «pel treball que està fent». Quant a Bojan i Giovani, Puyol afirmà que es tracta de «dos grans jugadors».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.