algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.26°

El Manacor atropella un dèbil Sporting

Els homes que dirigeix Pep Sansó dominaren sense problemes i crearen nombroses ocasions de gol

Manacor 2
S.maonès 0

Manacor: Vives (3), Raúl (3), Joan Miquel (3), Pere Fuster (3), Jaume Moll (3), Tomeu Vidal (3), Sete (3), Llull (3), Navajas (3), Jandro (3) i Hèctor (3).
Xandi (2) per Navajas, Ramírez (-) per Sete i Amdreu Mir (-) per Llull.
S.Maonès: Eloy (2), Jonhy (2), Hipe (1), Israel (2), Cristian (2), Dani Marquez (3), Carrasco (2), David Camara (2), Òscar Santos (1), Moyano (2) i Pirri (1).
Joan (2) per Jonhy.
ÀRBITRE: Albiol González (2). Amonestà els jugadors del Manacor, Pere Fuster, Jaume Moll i Tomeu Vidal; i els jugadors del Sporting Maonés Eloy i David Camara.
Gols: 1-0: minut 15, Tomeu Vidal.
2-0: minut 70, Navajas.


Gran victòria del Manacor davant un Sporting Maonès que no aixeca el cap. De fet el conjunt local, tot i jugar amb homes de la categoria de Juvenils a causa de les nombroses baixes, dominà sense problemes durant els noranta minuts de l'encontre i creà nombroses ocasions de perill que no es materialitzaren. Ocasions de gol que si s'haguessin transformat haurien acabat amb una gran golejada per part del Manacor.

Pel que fa a la primera part, el domini local fou clar des del primer minut de l'encontre. D'aquesta manera, Jaume Moll, Tomeu Vidal i Sete aconseguiren ràpidament el domini del centre del camp i feren molt bones pasades als davanters Navajas, Jandro i Hèctor. Fruit d'aquesta dinàmica de joc, Tomeu Vidal aconseguia, gràcies a un rematada de cap a l'àrea petita, encetar el marcador a favor del Manacor.

Amb el gol en contra, l'Sporting Maonès es tancà a la seva àrea intentant frenar el desfermat instint golejador dels locals. Però el Manacor no s'arronsà gens i creà nombroses ocasions de perill durant aquest primer temps. De fet, els locals van disposar de fins a quatre ocasions de gol amb sengles xuts que s'estavellaren al pal. Amb un gol a favor del Manacor, s'arribà al descans.

A la represa, les coses no variaren gaire i el conjunt local continuà dominant sense problemes el centre del camp. Així novament Jaume Moll, Tomeu Vidal i Sete crearen nombroses assistències als davanters, mentre la defensa de l'Sporting Maonès intentava contenir els rivals i mantenir les seves posicions. Tot i cercar el gol amb insistència, els locals no aconseguien tornar a marcar.

Al minut 70, però, Navajas aconseguia superar novament la porteria defensada per Eloy després de desviar un xut del seu company Jaume Moll. Amb aquest segon gol, el Manacor aconseguia sentenciar un partit marcat pel seu domini i per la poca sort a l'hora d'aconseguir superar la porteria de l'Sporting Maonès.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.